Sauvignon Blanc – Povești cu vinuri românești – Premiul I

La fix 2 decenii de când am preluat podgoriile și am creat Casa de Vinuri Iordache (2001-2021) suntem #bucuroși și #mândri să fim premiați cu distincția 📯🎖️ „Povești cu vinuri românești” 2021, categoria Vinuri albe, pentru sortimentul Sauvignon Blanc, producție 2020, demisec. Premiul i-l dedicăm lui tata, Gheorghe Iordache, care de aproape doi ani ne veghează de sus. Ne lipseşte şi nu vom uita vreodată dragostea lui pentru vie şi tot ce ne-a învățat. Suntem siguri că priveşte cu bucurie crama şi întreg Dealul Viilor din Drăgăşani.

Bucuroși suntem în primul rând pentru că povestea brandului 🍇🍃 Casa de Vinuri Iordache se împletește cu viața cotidiană a familiei noastre în mijlocul viei, iar acest succes este unul datorat mai ales tatei: am avut două generații de seniori dedicați viticulturii și un junior care în prezent dă semne că se va alătura poveştii CVI.

Mândri suntem în mod special pentru că munca noastră de douăzeci de ani este înnobilată, ca să folosim acest termen apropiat domeniului, de ocazia de a pune încă o data pe harta vinurilor românești de calitate și rodul podgoriilor din Drăgășani, pe care le iubim, le respectăm și le promovăm, și în care am avut încredere de la început. Mândru ar fi fost şi Gheorghe Iordache, aşa cum mulți dintre voi ştiu foarte bine.

🥂🍾 Închinăm acum un pahar de Sauvignon Blanc demisec 2020 în cinstea voastră, adevărați camarazi de pahar, de mai aproape sau de mai de departe, voi, cei care ne-ați susținut la fiecare pas. Noroc!

Îi felicităm pe toți câștigătorii de la celelalte categorii atât pentru premii, cât și pentru că au ales să cultive viță de vie și să producă vin acasă, în România.
Competiția distincția „Povești cu vinuri românești” 2021 a fost organizată de BASF Agricultural Solutions România: https://www.agro.basf.ro/…/finalisti-si-castigatori…/ (link finaliști și premianți).

Vă așteptăm oricând în shop-ul nostru online … și nu uitați: In vino veritas!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *